CONTROL MENTAL

El poder està en la ment

És un model de relaxació dinàmica que ha estat investigat en nombroses ocasions – incloent la Universitat Harvard – quedant demostrat que s’obtenen múltiples beneficis respecte a l’equilibri del sistema nerviós, components sanguinis i salut. Així mateix, té múltiples aplicacions en àrees d’educació, millora personal, equilibri físic i mental, aconseguint una congruència més gran entre el que pensem i el que fem, entre el que volem i el que vam aconseguir, entre el nostre esforç i els seus resultats.

S’utilitzen tècniques per ser més eficients a les nostres capacitats i/o facultats, actuant en forma preventiva per mantenir bona salut, equilibri emocional, estabilitat en les relacions amb els altres, créixer i evolucionar com a éssers humans positius i constructius. Contribuint a millorar la nostra qualitat de vida i la del nostre entorn.

Normalment no se’ns ensenya a pensar o a percebre més enllà del que veiem o sentim en el nostre entorn; com a resultat, moltes persones avui en dia sobreviuen en comptes de viure plenament. Aquestes persones no han desenvolupat el control de la seva pròpia vida i no hauria de ser així. El Mètode Silva va més enllà de les vies convencionals de resoldre problemes.

Tu també pots descobrir per què milions de persones reconeixen El Mètode Silva com un programa essencial, dinàmic i educatiu que s’ha avançat al seu temps.

“La felicitat està dins nostre i és l’estat natural d’una ment ben dirigida”