HIPNOSIS

LA HIPNOSIS ERICKSONIANA

La Hipnosis és la clau per excel·lència per accedir a les potencialitats de l’inconscient. L’estat hipnòtic és un estat de relaxació, en el que la consciència centralitza la seva atenció sobre punts concrets. A través de la relaxació, podem entrar conscientment en el regne del subconscient per transformar els seus sistemes implícits.

L’INCONSCIENT ÉS EL NOSTRE AMIC, EL NOSTRE ALIAT, ENS INFORMA I ENS ACONSELLA. RESIDEIX LA VERITABLE SAVIESA I LA INTUïCIÓ.

 

Quan ens relaxem disminueix l’activitat elèctrica del cervell i accedim a regions subcorticals més profundes, on es troben emmagatzemats els nostres condicionaments, actituds, hàbits, comportaments, creences, etc. En aquest estat la persona deixa de banda les seves facultats analítiques, està oberta a rebre informació sobre una nova forma de ser, de comportar-se, on la salut està per descomptat sempre present. Tota la saviesa de la salut es troba en cadascuna de les nostres cèl·lules i el mès important, és que tots tenim aquesta informació, per així portar-la a la llum de la consciència.