Com Treballo

EL PROCÉS

A través de la teva situació actual, anirem a buscar les causes, el “per a què” estàs vivint aquesta situació. Com també, quin és l’estat desitjat a aconseguir. Seguidament, crearem un full de ruta, ajustat perquè encaixi en la perfecció.

Els acompanyaments són molt personalitzats, depenen de la necessitat, problemàtica o objectiu a aconseguir. Gràcies a l’experiència i amb les tècniques que aplico, els processos s’han escurçat notablement. El temps i la inversió és important per a tots.

Els requisits bàsics són confiança, flexibilitat, compromís, somriures i a fluir.

“PRENDRE CONSCIÈNCIA, LA MANERA MÉS RÀPIDA PER ASSOLIR L’ESTAT DESITJAT”

SISTEMÀTICA

Prèviament, establirem una presa de contacte. Una primera recollida d’informació, per avaluar la teva situació i al mateix temps, et dono l’espai per aclarir totes les inquietuds que tinguis, respecte al procés, la metodologia i el que et puc aportar.

Gràcies a aquesta presa de contacte, podràs avaluar si això, és el que busques. L’únic que et demano, és el compromís amb tu mateix/a. És important que sentis que aquest procés és per a tu, sobretot, sigues coherent amb el teu interior!

Les sessions poden ser presencials i/o per Online. La durada del procés depèn de tu i de l’objectiu que et marquis. Perquè un procés tingui efectivitat, a part del teu compromís, és important passar a l’acció, fer coses diferents, per obtenir resultats diferents.

L’ACOMPANYAMENT ÉS UN ART, FLEXIBLE I DINÀMIC

RECURSOS

Mitjançant la visió de La Física Quàntica, en què: “Els nostres pensaments, creen el nostre món i per tant la nostra vida”. El que veiem i vivim, és la nostra projecció. Això significa, que creem el que vivim, amb el simple fet d’observar.

Tenin en compte l’Epigenètica contemplo els canvis hereditaris. Ens ajuda a comprendre, el rol al qual estem inconscientment, convidats a jugar al llarg de la nostra vida. La història de la família. Aquesta informació influencia en les nostres vides.

Sessions Online

faq’s

Estic aquí per ajudar-te a aconseguir el millor somni possible. Tens una pregunta? Mira si he respost abans.

Blanco

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Que t'aporta el procés ?

És un procés d’acompanyament, un aprenentatge, un entrenament que t’obre possibilitats per augmentar la teva capacitat de consciència, coneixer com funciones i que és el que et permet o et dificulta per assolir els teus objectius.

Com sé que he de fer aquest procés ?

Potser certes creences, experiències, interpretacions, aprenentatges, hàbits i costums no t’han permès créixer i desenvolupar-te en molts sentits. Possiblement et limiten inconscientment i no deixen desenvolupar el teu potencial.

Per què fer el procés ?

Gràcies a la connexió amb tu mateix, la vida es torna a mostrar a través teu, l’energia flueix, de manera que la vida es torna fàcil i lleugera.

El dia a dia és il·lusió, és expansió, és creixement, és alegria, és realització.

El redescobriment del teu Ésser, reconèixer el teu potencial, el fet de veure que tens tots els recursos, és un alliberament enorme, és un respirar, és un bany de pau per a l’ànima.

A qui li pot ser útil ?

A tota persona que busqui aconseguir un canvi o millora en la seva vida personal, professional o esportiva i estigui compromesa amb si mateixa en fer un treball de creixement personal.

Quines garanties d'èxit ?

Les garanties d’èxit depenen de la congruència dels teus objectius inicials i del teu compromís.

T’acompanyo en el teu procés de creixement personal, perquè puguis desenvolupar el teu potencial al màxim i puguis arribar més lluny i més ràpid del que arribaries sol. No faig miracles tot i que puc ajudar-te a que reconeguis i potenciïs els teus punts forts, minimitzar  els febles per així aconsegueixir resultats extraordinaris.

Pot ser que no ho aconsegueixi?

El risc d’un treball inútil és nul. Si en el procés la persona creu que la seva meta inicial no el satisfà ja, és ella qui la canviarà i/o s’adaptarà a la nova situació.

Convé analitzar totes les opcions que sorgeixen en cada sessió, dur-les a terme o no i prendre la decisió de canviar una actitud o posar en marxa un nou projecte depèn de tu.

Aquesta és la manera en què junts sentim que la persona està creixent com desitja o no. En tot moment hi ha un feedback en què decidiràs que és el millor per a tu.

És una terapia ?

En aquest cas NO, a diferència d’altres processos “terapèutics” et veig com un ésser complet i sa, amb tots els recursos per poder gestionar la teva vida i de desenvolupar al màxim les teves capacitats.

Com a Mentor Coach, t’acompanyo des de la meva experiència a què trobis les teves pròpies respostes. Tu decideixes com, quan i de quina manera passar a l’acció.

No tinc una pastilla màgica, el que sí que tinc, són les eines perquè tu la puguis crear. Només Tu, saps el que és millor per a Tu.

Que és el Mentor Coach Emocional ?

És l’art, la ciència, la màgia d’acompanyarte utilitzant els teus recursos físics, mentals i emocionals per aconseguir els objectius que tant desitges, vols i mereixes.

Quina durada té el procés ?

La presa de consciència és un instant. Hi ha gent que amb una sessió ja en te prou i hi han, que depèn de l’objectiu a aconseguir, s’han de treballar més factors.

L’acompanyament és un art, per això no hi ha un temps establert. L’avançament del procés el marcaràs Tu.

El meu objectiu és que aconsegueixis els teus resultats desitjats, el més ràpid possible.

per qualsevol dubte o consulta, estic a la teva disposició