fbpx
Contacte

Si vols contactar amb mi o vols comentar-me alguna cosa sobre els serveis de Coaching Emocional que t’ofereixo, t’atendré encantat.

Pots comentar el que vulguis a través d’aquest senzill formulari, o si ho prefereixes, enviar-me un correu electrònic a la meva adreça personal o per WhatsApp.

T’animo a que ens trobem també en les meves xarxes socials, on podrem compartir de forma immediata, diferents continguts útils i molt interessants.

FORMULARI

En compliment de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, t’informo que les dades personals que se sol·liciten en els formularis o que ens puguis facilitar per mitjà de les meves adreces de correu electrònic, s’inclouran als fitxers de dades personals responsabilitat de Jesús Reguant. Quan una persona emplena qualsevol dels formularis amb les dades personals que se sol·liciten i n’accepta l’enviament o ens envia un missatge electrònic amb dades personals, autoritza a Jesús Reguant a tractar i incorporar les dades personals facilitades als fitxers de Jesús Reguant. Totes les dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i d’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els nostres fitxers estan inscrits legalment en el Registre General de l’Agència de Protecció de Dades. Així mateix recordar que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant email solicitan-ho via e-mail a: hola@jesusreguant.com

© 2009-2019  | Avís Legal  | Cookies

RECIBE AHORA

Las 5 claves para empezar un buen día

Para obtenerlo gratuitamente, rellena el formulario y lo recibirás por correo electronico.

Gracias por inscribirte. Recibirás un correo para verificar tu mail. Revisa en la carpeta de Spam.