Una de les grans dificultats que tenim les persones i grups a l’hora de modificar actituds i hàbits per millorar la nostra vida i les nostres relacions, està en la por que sentim cap al canvi.

Moltes vegades, conscientment
o inconscientment, ocultem aquesta por sota creences com: “és massa tard per canviar”, o que “nosaltres no podem ser d’altra manera”, o fins i tot que “són els altres que han de canviar” …

En realitat, totes aquestes creences són les excuses amb les quals la nostra ment ens defensa de qualsevol canvi que ens pugui treure de la nostra zona de confort.

Sempre és possible efectuar canvis si prenem la decisió i el compromís de fer-ho.

 

Els pensaments generen uns determinats estats emocionals que ens poden fer sentir feliços o infeliços i aquestes emocions produiran unes reaccions químiques en el nostre cos que el podran enfortir o debilitar.

Els hàbits o comportaments que vivim com a negatius ens limiten i influeixen en les nostres emocions, en les nostres relacions, en el nostre esport, professió i en altres àrees de la nostra vida.

Si ens proposem i comprometem a canviar certs pensaments, hàbits i/o comportaments que ens fan infeliços, per altres que ens produeixin major benestar i felicitat, estarem transformant de forma permanent les connexions neuronals que produiran els canvis necessaris per millorar la nostra vida en tots els aspectes.

T’imagines poder canviar per sempre aquests pensaments ?

Tot es pot canviar i mai és massa tard.

 

Hi ha diverses investigacions i estudis que demostren que el nostre cervell, la nostra ment, necessita un mínim de 21 dies per a instal·lar nous hàbits, és a dir per crear noves connexions neuronals.

La solució és desenvolupar aquest hàbit durant aquests primers 21. Un període curt i assumible per a qui desitja viure feliç la resta de la seva vida.

Quan fem les mateixes coses cada dia sense anar a cap lloc en termes de canviar o d’evolucionar, es converteix en una limitació.

Mitjançant el Coaching Emocional, basat en la gestió de les emocions, ens dóna l’oportunitat per desenvolupar i créixer personalment, esportivament o / i professionalment, reestructurant la representació i percepció de la realitat.

Amb el seu enfocament i metodologia ens dóna el suport i els recursos per realitzar aquests canvis de forma sostenible i duradora molt més ràpid que si ho fes per si mateix.

Així que ja no hi ha excuses, el canvi sempre és possible, i tots podem canviar.

 

Et convido a que decideixis millorar la qualitat dels teus pensaments per així millorar també la qualitat de la teva vida.

Que passis un bon dia

 

Comparteix