Reflexió quàntica

La física Quàntica aporta que el que veiem i vivim és la nostra projecció. Això significa que creem la nostra realitat. Nosaltres mateixos som creadors de la nostra vida.

Es pot canviar sempre que ho desitgem. Amb aquestes preguntes et permetrà reflexionar de com podem canviar.

 

Que passaria si els primers pensaments que tenim en despertar al matí tinguessin el poder d’afectar el que ens passi durant aquest dia?

 

Que passaria si tots, tots, tots els nostres pensaments influenciessin al nostre món en la seva totalitat?

 

I si això fos veritat i ets l’encarregat de crear el teu dia. T’agradaria prendre les regnes per tu mateix en lloc de deixar que els altres, et facin fer el que vulguin?

 

Què passaria si aprenguessis a poc a poc a dirigir la teva atenció / observació cap a les parts de la teva vida que encara són invisibles i donar-los vida?

 

Quin resultat creus que obtindries abans de començar a rondinar o maleir el nou dia, comencessis creant el teu dia de manera intencional perquè resulti com tu vols?

 

En la pel·lícula “What the Bleep” Dr. Joe Dispenza descriu d’una manera senzilla la forma en què ell crea intencionalment els seus dies:
Em llevo al matí i conscientment, crec en el meu dia de la manera en què vull que passi. Algunes vegades … em costa una mica de treball relaxar-me i començar a crear el meu dia amb intenció. Llavors durant el dia, del no-res, petites coses succeeixen que són inexplicables i d’aquesta manera sé que són el resultat d’haver creat el meu dia amb intenció.

 

Disposa’t a viure el teu dia de manera normal pensant com si fossis un gran geni i mentre fas això, durant algunes parts del dia et sorprendràs.

Et convido a practicar·ho, ja que nosaltres som els creadors de la nostra pròpia vida.

 

Ja s’han escrit moltíssims llibres sobre el tema del pensament positiu. Tots ells ens recomanen com a canviar la nostra mentalitat de negativa cap a positiva. Aquests llibres també ens expliquen històries de com una “nova mentalitat i actitud positiva”, té el poder de transformar la persona. Aquest gran canvi és degut pel simple i senzill fet de canviar la manera de pensar i sentir.

Sento que hauria de ser molt important aprendre més sobre la física quàntica, perquè és l’única ciència que està del nostre costat. És l’únic nivell de l’estudi matemàtic del món subatòmic al qual li importa la nostra opinió. El camp quàntic sempre complirà amb les nostres expectatives.

 

Quines són les coses que dius en despertar al matí?
Què és el primer en què penses a començar el teu dia?

 

El primer que dius al matí inclusivament abans d’obrir els ulls juga un paper fonamental en com es desenvoluparà el teu dia.

 

Et convido a provar de crear la teva vida amb aquesta intenció.

 

Deixa’t sorpendre.

 

Comparteix