AVÍS LEGAL | POLÍTICA DE PRIVACITAT
AVÍS LEGAL

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, posem en el seu coneixement la següent informació:

Com a titular de la pàgina www.jesusreguant.com (tots els drets reservats), comunica que el present Avís Legal ha estat elaborat d’acord amb la llei 34/2002 de 11 de juliol Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, Llei 15/1999 de 13 de desembre LOPD Llei Orgànica de Protecció de Dades i altres normatives relacionades, amb l’objecte de regular l’ús de la pàgina d’internet.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Avís sobre els drets a la protecció de dades personals.

Responsable: Jesús Reguant

Finalitat: Respondre a la teva consulta i enviar-te informació del teu interès com vídeos, articles així com informació sobre les meves activitats.

Legitimació: El teu consentiment explícit que vols rebre aquesta informació.

Destinataris: Les dades que em facilites estan en el meu servidor de web i correu electrònic de CDMON  i del meu proveïdor de email màrqueting sendingblue que compleixen la RGPD.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en hola@jesusreguant.com així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.

 

 

Per l’activitat que realitzo, recullo informació sobre els usuaris, sent aquest document part integrant de la Política de Privacitat de Jesús Reguant Codina. Si accepta entrar al nostre web està acceptant implícitament la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades.

En compliment de l’article 5 de la Llei 15/1999 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, pel qual es regula el dret d’informació en la recollida de les dades, l’informo dels punts següents:

  • Les dades de caràcter personal que siguin recaptats de la seva persona o empresa són incorporades a un fitxer registrat en l’Agència de Protecció de Dades i és utilitzat per Jesús Reguant amb les obligacions i drets que concedeix la Llei esmentada.
  • En el moment en què un usuari es registra al lloc web, les seves dades són incorporades a la base de dades de Jesús Reguant.
  • Jesús Reguant es compromet a protegir la seva privacitat, i per això li detallo la informació que podré recollir i quin ús faré de la mateixa; si no està d’acord amb aquesta Política de Privacitat, no utilitzi el lloc.
  • A més li garanteixo que qualsevol informació que em faciliti serà mantinguda de forma privada i segura, evitant en qualsevol cas captar informació sense el seu consentiment explícit.
  • Recapto informació d’identificació personal que no és cedida durant el procés de registre i puc també emmagatzemar la seva adreça IP per tal d’ajudar-nos a diagnosticar problemes en el nostre servidor i per administrar el Lloc. Una adreça IP és un número que se li assigna al seu ordinador quan fa servir internet, podent ser també utilitzada per ajudar a identificar-te dins d’una sessió particular.
  • A més, per donar servei, se li podrà sol·licitar la següent informació: Nom i cognoms, Adreça, Població, Direcció de correu electrònic, Número telèfon de contacte.

En qualsevol moment, qualsevol usuari podrà sol·licitar la baixa i l’eliminació de les seves dades dels fitxers de Jesús Reguant, exercitant els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició determinats per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre.

A aquests efectes pot dirigir-se per escrit al correu electrònic: hola@jesusreguant.com